Ασφάλιση κατοικίας

Με την αρχή πως η στέγη αποτελεί καθολικό δικαίωμα και είναι ένα απαραίτητο για τη διαβίωση αγαθό θα έπρεπε όλοι να μην το θεωρούμε ως κάτι δεδομένο εν όψη της ύπαρξης πολλών κινδύνων που το απειλούν.

Στην εποχή μας συμβαίνουν τόσα γεγονότα που ξεφεύγουν του ελέγχου μας (φωτιές, σεισμοί, πλημμύρες, βανδαλισμοί, κλοπές κτλ) κι έτσι ξαφνικά βρισκόμαστε να αντιμετωπίζουμε καταστάσεις που θα μπορούσαμε να αποφύγουμε αν είχαμε προνοήσει.

Η πρόληψη είναι πάντα ο καλύτερος σύμμαχός μας και οφείλουμε να προστατεύουμε την κάθε προσπάθεια κ μόχθο μας και ότι αποφέρουν αυτά σε εμάς αλλά και τις οικογένειες μας.

Ασφάλιση περιουσίας δεν σημαίνει οικονομική επιβάρυνση αλλά αντιθέτως αποτελεί τη σωσίβια λέμβο στην οικονομική καταστροφή που μπορεί να προκύψει από φαινόμενα που δεν βρίσκονται καν υπό τον έλεγχό μας.

Αυτό που είναι στο δικό μας χέρι είναι η μέριμνα και η διασφάλιση όσων αποκτήσαμε με κόπο και πλέον μας ανήκουν.

Το ασφάλιστρο μίας κατοικίας είναι φτηνότερο από το ασφάλιστρο ενός αυτοκινήτου όπου η αξία του είναι το πολύ το 1/10 της μόνιμης ή εξοχικής μας κατοικίας.

Ως ασφαλιστικός σύμβουλος έχω χρέος να σας προειδοποιήσω και να σας ζητήσω να το σκεφθείτε ακόμη μία φορά σοβαρά προκειμένου να μην βρεθείτε κι εσείς θύματα ενός τέτοιου φαινομένου.